Tickets FIT-Challenge vanaf vandaag verkrijgbaar!

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 31 mrt 2017

Op 10 en 11 juni 2017 gaat de 2e editie van de internationale teamcompetitie (toestelturnen) voor meisjes door in de Gentse Topsporthal. Met nog iets meer dan 2 maand te gaan kan je nu je tickets bestellen.

Het belooft ook dit jaar een super editie van de Flanders International Team Challenge (FIT Challenge) te worden. Tijdens deze competitie komen juniores en seniores uit verschillende landen in actie. We mogen maar liefst 13 landen ontvangen in Gent!

Tijdens de vorige editie in 2015 kregen we toplanden zoals Groot-Brittannië, Duitsland, Australië, Frankrijk en Italië over de vloer. Het Delhaize TOP-team won zilver tijdens een spannende teamfinale. Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt) schitterde toen op de eerste plaats in de juniorencompetitie.

Dit jaar verkopen we tickets via voorverkoop. Er zullen natuurlijk ook nog tickets aan de kassa gekocht kunnen worden. Wil je supporteren voor onze toppers? Of wil je graag de wereldtop Toestelturnen meisjes aan het werk zien? Dan is dit hét moment. Bestel nu je tickets!